Video Calcan a revenit cu planuri mari la "U" Cluj: "Îmi doresc să intrăm în play-off și să câștig un trofeu"

Calcan a revenit cu planuri mari la "U" Cluj: "Îmi doresc să intrăm în play-off și să câștig un trofeu"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul ajuns la 29 de ani a dezvăluit obiectivele pe care vrea să le îndeplinească alături de "Șepcile roșii".

Revenit după 7 ani la Universitatea Cluj, clubul la care a crescut, Andreias Calcan a sosit cu obiective îndrăznețe. Mijlocașul își dorește o calificare în play-off, dar și un trofeu alături de "studenți".

"E un moment fericit, un moment dulce pentru mine. Sunt încântat să mă întorc acasă și să îmbrac tricoul Universității Cluj. E clubul unde am crescut, unde am făcut primii pași în fotbalul profesionist și asta e o mândrie. Vreau să reprezint în continuare clubul cu mândrie și cu devotament.

Cred că avem un grup bun, există multă calitate, atât umană cât și fotbalistică. Personal, îmi doresc să intrăm în play-off, să facem performanță și să câștig un trofeu cu Universitatea Cluj. Chiar și o victorie cu CFR ar fi foarte dulce", a declarat mijlocașul.

Andreias Calcan, amintiri despre primii pași la "U" Cluj

Jucătorul și-a adus aminte cu plăcere de prima sa aventură alături de "Șepcile roșii" și de debutul în tricoul alb-negru, într-un meci contra celor de la Dinamo.

"Am venit în 2008 la Cluj-Napoca, prin profesorul Mihai Georgescu, la Școala "Ardealul". Am stat acolo doi ani, iar după am ajuns la Universitatea Cluj. Am debutat cu Dinamo, Ionel Ganea era antrenor. Atunci, cu domnul Walter s-a investit masiv, aveam un lot foarte bun.

Erau fotbaliști cu nume, Claudiu Niculescu, Gabriel Boștină, Adrian Cristea, Lukas Sukala, Gicu Grozav, Marius Popa.

Cele mai frumoase momente au fost debutul, dar și finala Cupei din 2015. A fost și victoria cu CFR din 2014, pe care îmi aduc aminte cum am sărbătorit-o alături de suporteri", a spus Calcan.

Comenteaza