Calcan nu mai acceptă pași greșiți în Superligă: "Nu avem nicio scuză, trebuie să câștigăm"

Calcan nu mai acceptă pași greșiți în Superligă: "Nu avem nicio scuză, trebuie să câștigăm"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul a prefațat duelul dintre Universitatea Cluj și fosta sa echipă, Politehnica Iași.

Revenit alături de "studenți", Andrias Calcan nu a reușit să se impună încă în primul 11, dar speră să devină titular cât mai curând. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a prefațat duelul cu Poli Iași, formație pentru care a evoluat în stagiunea 2020-2021. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Va fi un meci foarte dificil. Ei au arătat un joc bun, au dominat câteva partide, dar nu au reușit să câștige atât de multe puncte. E o echipă agresivă, o echipă care după înfrângerea din Cupă va veni să arate că a fost doar o întâmplare. Au nevoie de puncte, la fel ca noi.

Vor veni aici să câștige. Vor lupta pentru fiecare minge și pentru fiecare metru de teren. Va trebui să abordăm jocul ca la Sibiu. Să facem un joc bun din punct de vedere al intensității, al ritmului, să avem o atitudine foarte bună.

Jucăm acasă și vrem să câștigăm. Trebuie să fim concentrați și să intrăm cu dorința de a câștiga. Nu avem nicio scuză, trebuie să câștigăm. Cred că am făcut cam puține puncte. A fost un început dificil, au fost destul schimbări", a declarat jucătorul.

Universitatea Cluj și Poli Iași se vor întâlni duminică, de la 13:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Poli Iași!

Comenteaza