Calificare în sferturile de finală ale Cupei României pentru handbaliștii de la CS “U” Cluj

Calificare în sferturile de finală ale Cupei României pentru handbaliștii de la CS “U” Cluj
| Foto: u-cluj.ro

Echipa pregătită de Marius Stavrositu a trecut cu 26-25 de o altă formație din prima ligă, CSM Vaslui.

CS “U” Cluj și-a luat revanșa în fața echipei din Moldova împotriva căreia a pierdut recent în Liga Zimbrilor și a bifat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Deși oaspeții conduceau la pauză cu 13-11, “studenții” au revenit și s-au impus cu 26-25.

“A fost un meci frumos, un meci bărbătesc, cu foarte multe contre în care toți băieții și-au îndeplinit din punct de vedere tactic sarcinile de joc. După un început ezitant din partea noastră, am avut impresia că se va repeta istoria din meciul de acum două zile.

Dar până la urmă e foarte bine că jucătorii au înțeles felul meu de a antrena iar eu am înțeles felul lor de a reacționa și se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine”, a declarat antrenorul conform u-cluj.ro.  

“Ne-am pregătit bine în cele două zile de la cealaltă confruntare cu cei de la Vaslui, știam cum joacă, știam că o să fie greu dar obiectivul nostru era să ajungem în sferturi și acum ne dorim, de ce nu, să jucăm în semifinale”, a spus și handbaistul Cătălin Fodorean.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Călin Hossu (8 goluri), urmat de Cătălin Ghivil (5 goluri) și Ionuț Ramba (4 goluri).

Comenteaza