Calificare la pas pentru U-BT. Clujenii au făcut spectacol în returul cu KB Rahoveci

Calificare la pas pentru U-BT. Clujenii au făcut spectacol în returul cu KB Rahoveci
| Foto: u-bt.ro

Echipa clujeană a reușit o victorie categorică, scor 91-47, în manșa retur a prelimnariilor FIBA Europe și s-a calificat în grupele competiției.

Formația clujeană a reușit un start bun de meci în Sala Polivalentă și a preluat conducerea încă din start. “Studenții” au arătat bine din punct de vedere ofensiv și și-au ținut adversarii la cel puțin o posesie distanță în majoritatea timpului de joc. După primele 10 minute scorul era 22-18. Baschetbaliștii conduși de pe margine de Mihai Silvășan au continuat evoluția bună în ofensivă și au luat un avans serios. Grație unui parțial de 8-0 la jumătatea sfertului, tabela indica 51-26 pentru clujeni la pauză.

La revenirea de la cabine, spectatorii din Sala Polivalentă au asistat la o adevărată demonstrație de forță din partea favoriților. “Studenții” au evoluat excelent atât în atac, cât și în apărare și au profitat de valorea inferioară a adversarului. Kosovarii au înscris doar cinci puncte în sfertul al treilea, iar înaintea ultimelor 10 minute de joc, U-BT conducea cu 72-31. Echipa clujeană a mai redus din turație în ultimul sfert însă a reușit să se impună clar, scor 91-47. 

Cei mai buni marcatori ai “studenților” au fost Calnicenco (17 puncte, 4 recuperări), Planinic (11 puncte, 2 assisturi), Richard (11 puncte, 5 recuperări).

Comenteaza