Calificarea se decide în Gruia. CFR Cluj a remizat în primul meci cu Shakhtyor Soligorsk

Calificarea se decide în Gruia. CFR Cluj a remizat în primul meci cu Shakhtyor Soligorsk
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a încheiat la egalitate primul joc contra campioanei Belarusului, scor 0-0.

Partida care s-a disputat în Turcia a început echilibrat, cu ambele echipe înercând să "citească" adversarul. Gazdele au fost primele care au fost aproape de gol, încă din minutul 7, când Placca a profitat de o eroare a lui Yuri, a ajuns în poziție de 1 la 1 cu Scuffet, dar l-a luat la țintă pe italian.

În minutele ce au urmat, tot jucătorii de la Soligorsk au avut inițiativa, iar imediat după ce primul sfert de oră s-a scurs, Satara a reluat cu capul în transversală, în urma unui corner (16). Răspunsul "feroviarilor" a venit imediat, prin Yuri, care a trimis la rândul său în bară o centrare venită de la Deac (19).

Ca și în partidele precedente, elevii lui Dan Petrescu au părut lipsiți de inspirație și imaginație în ofensivă, fazele fixe fiind singurele momente în care s-au apropiat de careul bielorușilor. Astfel, la capătul unei prime reprize modeste din partea ambelor formații, scorul era 0-0.

La revenirea de la cabine, jocul s-a desfășurat după același scenariu, cu un plus de agresivitate din partea gazdelor, care au avut o serie de intrări la limita regulamentului. Treptat, "feroviarii" au preluat inițiativa, însă nu au pus cu adevărat în pericol poarta adversă.

Fazele fixe au rămas principala armă a elevilor lui Dan Petrescu, însă toate încercările echipei clujene au eșuat. Așadar, al finalul unui meci în care niciuna dintre echipe nu a impresionat, scorul a fost 0-0.

Comenteaza