Camora a refuzat oferte importante pentru a rămâne la CFR Cluj: “M-au dorit echipe din Portugalia, Cipru și Spania”

Camora a refuzat oferte importante pentru a rămâne la CFR Cluj: “M-au dorit echipe din Portugalia, Cipru și Spania”

Căpitanul campioanei este cel mai vechi jucător din lotul “feroviarilor”, fiind transferat în Gruia în vara anului 2011.

Cu peste 300 de partide în tricoul CFR-ului, Mario Camora a intrat definitiv în istoria clubului clujean, dar și a Ligii 1, fiind unul dintre cei mai longevivi stranieri care au evoluat în România. Sosit la Cluj în 2011, portughezul devenit între timp cetățean român s-a îndrăgostit definitiv de țara noastră și a decis să rămână la Cluj, chiar și în perioada în care “feroviarii” se aflau în insolvență. Camora a dezvăluit că refuzat oferte importante pentru a rămâne la CFR Cluj.

“Am renunțat de mai multe ori la multe oferte mai avantajoase, pentru că mă simt foarte bine aici. Când ai un confort și te simți iubit de un club, nu ai cum să pleci. Doar dacă ai un contract mult mai bun decât aici. Altfel, să te duci departe de casă, iți pare rău apoi.

Și când a fost cu insolvența, domnul Mureșan m-a chemat la el la birou și am renunțat la 7.000 de euro pe lună ca să rămân la Cluj. Am avut oferte din Portugalia, au fost discuții, dar nu am vrut să renunț și să plec.

Am avut și din Cipru, era o echipă care juca an de an în Champions League, pe un salariu bun, a mai fost o echipă din Spania care se lupta la retrogradare. Dar am vrut să ajut acest club, care m-a făcut mare și pe mine”, a declarat căpitanul campioanei la Digisport.

În vârstă de 33 de ani, Mario Camora a evoluat de 328 de ori în tricoul vișiniu și a cucerit alături de clujeni trei titluri în Liga 1, o Cupă a României și o Supercupă a României.

Comenteaza