Camora, discurs dur după eșecul cu Hermannstadt: "Trebuie să ne asumăm că am fost penibili"

Camora, discurs dur după eșecul cu Hermannstadt: "Trebuie să ne asumăm că am fost penibili"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a pierdut ultimul meci al anului, scor 0-1, în urma unui gol venit în prelungiri din fază fixă.

Campioana a ratat șansa de a încheia 2022 pe primul loc în Superligă. "Feroviarii" au fost învinși pe teren propriu de Hermannstadt, care a dat lovitura în prelungiri și rămân la un punct de liderul Farul.

La finalul partidei, căpitanul formației din Gruia, Mario Camora, a fost vizibil dezamăgit și a avut un discurs dur în legătură cu evoluția echipei clujene.

"Trebuie să ne asumăm că am fost penibili, nu am jucat nimic, nu puteam ține de minge. De la început de meci nu a fost bine. Dacă dădeam noi gol, putea să fie altul meci.

Nu a fost ziua noastră. Golul a fost greu de digerat.Știam dinainte cum joacă. Au stat bine pe teren, tactic. Au avut mai multă dorință față de noi. Asta e.

Acum e foarte greu să vorbesc. Sunt foarte supărat că am pierdut. Voiam să mergem în vacanță de pe primul loc. Nu s-a putut.

Trebuie să ne odihnim, să revenim și să ne pregătim bine. Trebuie să avem atitudine bună. Poate multă lume se gândește deja la vacanță. Trebuie să ne asumăm meciul de azi", a spus căpitanul campioanei, potrivit Digisport.

Comenteaza