Camora, după meciul CFR Cluj - Lincoln Red Imps: ”Dacă jucăm ca azi, nu mai câștigăm!”

Camora, după meciul CFR Cluj - Lincoln Red Imps: ”Dacă jucăm ca azi, nu mai câștigăm!”
| Foto: Facebook CFR Cluj

Căpitanul feroviarilor, Mario Camora, trage un semnal de alarmă după meciul lui CFR Cluj în care el şi echipa și-au asigurat prezența în grupele Conference League după 4-1 la general cu Lincoln Red Imps.

Campioana este acum în turul 3 preliminar din UEFA Champions League, iar căpitanul echipei, Mario Camora, visează la cea mai importantă competiție inter-cluburi. Cel care a bifat al 50-lea meci în cupele europene trage și un semnal de alarmă după ce echipa din Gibraltar a avut mai multe ocazii mari.

”Ne-am calificat, dar vrem să mergem cât mai departe, lucrăm pentru a ajunge în Liga Campionilor. Adversarii nu aveau nimic de pierdut, au jucat mai relaxați, trebuie să vedem unde greșim. Acum vor veni adversari mult mai puternici, dacă jucăm ca azi cu siguranță nu câștigăm!

Trebuie să ne adaptăm la stilul lui Mister, are principiile lui, e foarte bine. Noi trebuie să fim atenți și să învățăm cel mai repede ce să facem. Dar avem 6 puncte în campionat, suntem în grafic, suntem în al 3-lea tur preliminar din Champions League, dar într-adevăr putem și mai bine.

Vrem revanșa cu Young Boys Berna, toată lumea știe de ce nu ne-am calificat atunci. Visăm mai departe, am jucat cu ei, acolo am făcut egal, toată lumea știe de ce”, a declarat Mario Camora după meci, citat de digisport.ro.

Comenteaza