Camora înainte de derby-ul pentru titlu cu FCSB: “O să fie un meci important, dacă vom câștiga avem 80% șanse să luăm titlu”

Camora înainte de derby-ul pentru titlu cu FCSB: “O să fie un meci important, dacă vom câștiga avem 80% șanse să luăm titlu”
Mario Camora | Foto: Mediafax Foto, Dragos Pascaneanu

Căpitanul CFR-ului nu crede că partida este una decisivă în economia campioantului, dar speră ca împreună cu colegii săi să obțină cele trei puncte în duelul cu bucureștenii.

După două meciuri consecutive fără victorie, campioana primește vizita principalei rivale la titlu. Duelul poate fi unul decisiv în deciderea campioanei, dar CFR-ul are și avantajul rotunjirii punctelor, în caz de egalitate la finalul play-off-ului. Căpitanul formației din Gruia, Mario Camora știe că meciul va fi unul dificil și speră ca echipa sa să poată obține victoria, care i-ar distanța pe “feroviari” la șase puncte de FCSB.

Căpitanul campioanei a prefațat derby-ul cu FCSB. “O să fie un meci foarte important, dar nu cred că se va decide acum campioana. Dacă va fi egal, vom rămâne pe primul loc, dar e important să câștigăm, să avem o distanță mai mare și să câștigăm titlul. Sper să vina toți suporterii să ne ajute, avem un mic avantaj pentru că jucăm acasă. Sper să fie mai mulți CFR-iști la stadion, dar știm cu toții că FCSB are mulți suporteri.

Pintilii și Țucudean sunt doi jucători importanți, dar ambele echipe au un lot bun. Până acum noi ne-am făcut treaba, suntem pe primul loc. Avem și alți atacanți, Cristi Bud a jucat bine în ultimele meciuri. O să fie un meci important pentru noi, dacă vom câștiga avem 80% șanse să luăm titlul, dar nu avem prime speciale. La astfel de meciuri nu este nevoie să motivezi jucătorii, la un derby cu toții sunt concentrați”, a declarat fundașul.

Camora a vorbit și despre obținerea cetățeniei române. “Am fost la Ambasadă să scot toate documentele de care am nevoie. Mai am nevoie de un act de la notar și apoi vom face demersurile. Motivul principal nu este echipa națională, ci doar îmi doresc să fiu cetățean român. Dar dacă cineva simte că pot să ajut naționala, eu voi merge cu mare plăcere. Țara aceasta mi-a dat totul, toată familia mea este din România și eu vreau să rămân aici”, a spus căpitanul clujenilor.

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, de la ora 21, pe arena din Gruia.

Comenteaza