Camora vrea la EURO alături de echipa națională: "Sperăm să reușim să scoatem românii în stradă"

Camora vrea la EURO alături de echipa națională: "Sperăm să reușim să scoatem românii în stradă"
| Foto: frf.ro

Căpitanul CFR-ului își dorește să evolueze la turneul final al competiției continentale pentru România.

Deși a ratat ultima acțiune a echipei naționale din cauza unor probleme medicale, Mario Camora speră să nu fie trecut cu vedere de Edi Iordănescu pentru finalul campaniei de calificare la EURO 2024.

Fundașul stânga de la CFR Cluj își dorește să participe alături de România la turneul final și să îi bucure pe suporterii din toată țara.

"Cu siguranță orice jucător de la echipa națională va da totul pentru a merge la EURO. E o șansă foarte mare, nu cred că am mai avut o astfel de șansă în ultimii ani. Suntem într-o poziție foarte bună, mai avem două meciuri și sperăm să reușim să scoatem românii în stradă.

Am încredere că ne vom califica. Eu sunt apt, depinde cum joc, dar după decizia nu mai e a mea. Eu încerc să joc bine meci de meci și dacă voi fi convocat mă bucur. E un vis să mergem la EURO și să joc", a declarat căpitanul CFR-ului.

Convocat pentru prima dată în 2020, Mario Camora a strâns 10 partide pentru echipa națională a României.

Cu două meciuri rămase până la finalul campaniei de calificare, "tricolorii" ocupă prima poziție în Grupa I a preliminariilor, cu 16 puncte, însă au un meci în plus față de Elveția și două față de Israel.

În ultimele două partide ale grupei, România se va duela chiar cu cele două formații care completează podiumul, cu Israel în deplasare în 18 noiembrie și cu Elveția pe teren propriu în 21 noiembrie.

Comenteaza