Foto Campioana CFR s-a reunit cu gândul la un nou titlu. Culio, Vinicius și Tambe au fost absenții din tabăra “feroviarilor”

Campioana CFR s-a reunit cu gândul la un nou titlu. Culio, Vinicius și Tambe au fost absenții din tabăra “feroviarilor”
Poza noua 08.01.2019
Poza noua 08.01.2019
Poza noua 08.01.2019
Poza noua 08.01.2019
Poza noua 08.01.2019

Sub comanda lui Toni Conceicao au fost aduși mai mulți jucători de la formația secundă a clubului din Gruia.

După un început de sezon marcat de umilința din dubla cu Dudelange, clujenii s-au concentrat pe lupta din campionat și au o opțiune serioasă la un nou titlu în Liga 1. Formația clujeană a învins principal contracandidată la titlu, FCSB, în ultimul meci al anului și are șase puncte avans în fruntea clasamentului. La antrenamentul condus de portughez au lipsit Vincius, Culio și Tambe, care încă nu s-au întors din vacanță.

Mijlocașul Ovidiu Hoban, care a fost accidentat o perioadă îndelungată este gata să revină în primul 11 al clujenilor. “Suntem favoriți la titlu încă de la începutul campionatului. Eu am avut probleme medicale, însă în acest moment sunt aproape la 100%. Mai am nevoie de încă o săptămână de readaptare. Nu mă interesează ce adversari avem, mă interesează doar echipa mea. Dacă noi suntem bine, nu contează alte echipe. Cantonamentul de iarnă este important, mergem acolo să ne pregătim pentru că ne așteaptă o perioadă grea”, a declarat fostul internațional.

Hoban a vorbit și despre prelungirea înțelegerii cu formația din Gruia. “Am înțeles de la conducere că toți cei care intră în ultimele șase luni de contract vor fi contactați și li se va propune să continue. Eu îmi doresc să continui aici, să câștigăm campioantul și să ne calificăm în grupele unei cupe europene”, a spus mijlocașul.

În cantonamentul din Turcia, CFR va disputa patru meciuri amicale, primii adversari confirmați fiind FC Zurich și Ludogorets. 

Comenteaza