Campioana a încercat să scape de un fotbalist sosit în vară: “Noi ne luam un jucător util, CFR scăpa de o cheltuială”

Campioana a încercat să scape de un fotbalist sosit în vară: “Noi ne luam un jucător util, CFR scăpa de o cheltuială”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noua conducere administrativă a formației din Gruia a încercat să se despartă de un fotbalist adus de fostul președinte, Marian Copilu.

Revenit la CFR Cluj, Dan Petrescu a alcătuit o listă neagră pe care se află mai mulți jucători importanți ai campioanei în ultimele sezoane. Pe lângă numele lui Arlauskis, Chipciu sau Latovlevici pe listă și-a făcut loc și un jucător sosit înaintea actualei stagiuni.

Oficialii din Gruia au încercat să se despartă de Jonathan Rodriguez, mijlocașul transferat de la FC Botoșani. Argetinianul a fost dorit de Sepsi OSK, însă mutarea a căzut după ce jucătorul a refuzat să renunțe la banii pe care îi avea de primit din partea “feroviarilor”.

Rodriguez urma să fie împrumutat pentru un sezon la formația din Sfântu Gheorghe, iar în contractual dintre cele două cluburi exista o opțiune de transfer definitiv, în schimbul a 50.000 de euro.

“L-am vrut pe Rodriguez. Am fost tare aproape să-l luăm, ne-am fi completat excelent cu el și Luckassen. Era un win-win. Noi ne luam un jucător util, CFR scăpa de o cheltuială.

Din păcate băiatul nu a ajuns la un acord cu CFR și a picat. La 23:55 toată lumea era la club și aștepta un semn. N-a venit. Asta e! Îmi pare rău, îl știu bine pe Rodriguez. Eu l-am adus la Botoșani. Ce să facem? Acum e tardiv totul”, a spus oficialul celor de la Sepsi OSK, Cornel Șfaițer, pentru GSP.

În actualul sezon, mijlocașul argetinian a evoluat în 14 partide pentru CFR Cluj, în toate competițiile.

Comenteaza