Campioana a încercat un nou transfer de la FCSB. “Feroviarii” au negociat cu un jucător al rivalei din Liga 1

Campioana a încercat un nou transfer de la FCSB. “Feroviarii” au negociat cu un jucător al rivalei din Liga 1
| Foto: gsp.ro

După ce portarul Cristian Bălgrădean a ajuns gratis în Gruia la începutul sezonului, CFR Cluj a încercat să obțină semnătura unui alt jucător al “roș-albaștrilor”.  

Tehnicianul "feroviar" Edi Iordănescu a cerut întăriri pentru ofensivă imediat ce s-a alăturat campioanei. Oficialii din Gruia au încercat să îi facă pe plac și au încercat să transfere un fotbalist de la FCSB. Astfel, înainte de a ajunge în Coreea de Sud, la Seognam, Sergiu Buș a fost aproape de revenirea la CFR.

Atacantul în vârstă de 28 de ani a fost crescut în Gruia, iar Iordănescu este un mare admirator al jucătorului, încă din perioada în care cei doi au lucrat împreună la Gaz Metan Mediaș. Agentul fotbalistului a vorbit despre negocieri, însă a dezvăluit că patronul FCSB s-a opus mutării.

“Edi îl cunoaşte, îl place. Îl va aprecia mereu indiferent de echipa la care joacă. Va fi un jucător interesant pentru Edi în următorii 3-4 ani oricând. Însă ca să revin, oferte au fost, însă domnul George Becali nu a dorit să-l dea împrumut”, a spus impresarul jucătorului, Bogdan Apostu, pentru GSP.

Comenteaza