Video Campioana a încheiat cu o remiză cantonamentul. Burcă: "Toate partidele au fost pe munchie de cuțit"

Campioana a încheiat cu o remiză cantonamentul. Burcă: "Toate partidele au fost pe munchie de cuțit"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul a oferit impresiile sale despre stagiul de pregătire din Spania efectuat de "feroviari" înaintea reluării sezonului.

Chiar dacă CFR Cluj a obținut un singur succes în cantonamentul de iarnă, Andrei Burcă se declară mulțumit cu modul în care echipa s-a pregătit. În plus, stopperul e nerăbdător să joace din nou în meciuri oficiale.

"După jocul de azi, consider că am făcut o partidă bună. A fost un cantonament greu, cu antrenamente intense. Picioarele sunt grele. Am făcut față acestui adversar. Toate partidele au fost pe munchie de cuțit. Important e să mergem acasă și să ne odihnim.

Pe toți îi primim bine în grup. Toți se pot adapta la condiții, la ce vrea Mister. Suntem conștienți că ne așteaptă un retur dificil. Avem și meciul cu Lazio.

Nu am terminat anul bine. Ne doream să fim pe primul loc. Trebuie să mergem acolo (n.r. la Farul) și să scoatem un rezultat bun", a spus Burcă pentru pagina oficială a campioanei.

CFR Cluj a disputat patru amicale în Spania, 1-1 cu Holstein Kiel, 0-1 cu Darmstadt, 2-2 cu Heidenheim și 3-0 cu o selecționata a profesioniștilor spanioli liberi de contract.

Comenteaza