Campioana a pus ochii pe un atacant din Serie B. Jucătorul e dorit și în Eredivisie

Campioana a pus ochii pe un atacant din Serie B. Jucătorul e dorit și în Eredivisie
| Foto: spalferrara.it

Formația din Gruia încearcă să transfere un fotbalist din liga secundă italiană, însă “feroviarii” au concurență serioasă.

Oficialii CFR-ului au pregătit lista cu jucătorii pe care îi doresc în perioada de mercato și și-au îndreptat atenția spre piața italiană. După ce în iarnă i-au transferat pe tinerii români Răzvan Sava, Raoul Mal și Daniel Birligea, șefii campioanei au pus ochii pe un atacant ivorian.

CFR Cluj își dorește să obțină semnătura lui Emmanuel Latte Lath, potrivit tuttomercatoweb.com. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani aparține de Atalanta, însă în sezonul trecut a evoluat, sub formă de împrumut, la SPAL, în Serie B.

Totuși, “feroviarii” au concurență serioasă pentru atacantul din Coasta de Fildeș. Latte Lath este dorit de SudTirol din Serie C, de Ternana din Serie B și de Heracle Almelo din Eredivisie, prima ligă olandeză.

În sezonul recent încheiat, ivorianul a evoluat în 18 partide de campionat și a înscris 3 goluri. Crescut de Atalanta, Emmanuel Latte Lath a mai fost împrumutat în ligile inferioare din Italia, la Pescara, Pistoiese, Carrarese, Imolese, Pianese și Pro Patria.

Comenteaza