Campioana aproape de transferul lui Diego Fabbrini: “Ar fi bine pentru el să dea curs ofertei de la CFR”

Campioana aproape de transferul lui Diego Fabbrini: “Ar fi bine pentru el să dea curs ofertei de la CFR”
| Foto: prosport.ro

Italianul de 30 de ani al celor de la Dinamo este mijlocașul de creație pe care și-l dorește Edi Iordănescu în Gruia.

CFR Cluj este în căutarea unui fotbalist care să dicteze ritmul în ofensivă, iar alesul tehnicianului campioanei este Diego Fabbrini. Mijlocașul este aproape de despărțirea de Dinamo, iar “feroviarii” îl așteaptă cu brațele deschise încă din luna decembrie. Anunțu a fost făcut chiar de impresarul său, Florin Manea.

”Avem din decembrie oferta CFR-ului. Mai au răbdare, dar nu știu cât timp. Dinamo e încurcată cu ȚSKA Sofia. Dacă îl pierde liber pe Fabbrini, au de dat bani mulți la ȚSKA. Noi nu vrem asta, nu vrem să facem rău clubului. Fabbrini s-a simțit bine la Dinamo.

Variantele ar fi fie să-l dea gratis, fie pe o suma modică. Fabbrini a vorbit cu Cortacero, dar din ce zice Cortacero nu s-a întâmplat niciodată nimic. Fabbrini a discutat cu familia și ar fi mai bine pentru el să dea curs ofertei de la CFR”, a declarat impresarul Florin Manea, la sport.ro.

În vârstă de 30 de ani, Fabbrini a jucat de-a lungul carierei la Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Milwall, Birmingham, Middlesbrough, Spezia, Real Oviedo, FC Botoșani și ȚSKA Sofia.

Comenteaza