Campioana continuă campania de transferuri. "Feroviarii" au pus ochii pe un jucător cu peste 150 de meciuri în Ligue 1

Campioana continuă campania de transferuri. "Feroviarii" au pus ochii pe un jucător cu peste 150 de meciuri în Ligue 1
| Foto: maligue2.fr

Formația din Gruia și-ar putea pierde cel mai important om din defensivă și a început deja căutările pentru un posibil înlocuitor.

Andrei Burcă este unul dintre liderii vestiarului la CFR Cluj, iar evoluțiile sale au atras atenția mai multor echipe. După ce în sezonul trecut a ratat transferul în străinătate din cauza unei accidentări, actuala perioadă de mercato i-ar putea aduce mutarea mult dorită.

Potrivit Prosport, pe adresa clubului din Gruia a sosit o ofertă pentru internaționalul român, iar oficialii campioanei au început căutările pentru posibilul înlocuitor al lui Burcă. În vederile "feroviarilor" au intrat doi stopperi africani, Mamadou Diarra și Jean-Armel Kana-Biyik, ambii liberi de contract. 

Primul are 24 de ani, este fost internațional U20 al Senegalului și a evoluat în ultimul sezon în prima ligă din Turcia, la Giresunspor. Înainte să își încheie contractul în luna aprilie, Diarra a jucat în 28 de partide în Super Lig și a înscris un gol.

În schimb, Jean-Armel Kana-Biyik are 32 de ani și mai multă experiență la nivel înalt. Stopperul camerunez are 164 de meciuri în Ligue 1 și 134 în Super Lig. Crescut de Le Havre, fundașul a mai evoluat pentru Rennes, Toulouse, Kayserispor, Gaziantep, iar în ultimele 6 luni a jucat pentru Metz.

Pentru postul de fundaș central la CFR Cluj se luptă Daniel Graovac, Yuri Matias și noua achiziție Denis Kolinger. La nevoie, apărătorii laterali Cristi Manea și Karlo Brucic pot evolua în centrul defensivei. 

Comenteaza