Campioana încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor. “Feroviarii” își doresc un internațional trecut pe la FCSB

Campioana încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor. “Feroviarii” își doresc un internațional trecut pe la FCSB
| Foto: gsp.ro

După ce și-a asigurat serviciile lui Cristi Bălgrădean, CFR Cluj încearcă să își întărească defensiva cu un jucător trecut prin curtea marii rivale.

Deși mai are de disputat încă nouă etape din actuala stagiune, formația din Gruia pregătește deja strategia pentru sezon viitor. “Feroviarii” și-au asigurat poarta prin aducerea lui Cristi Bălgrădean, care ar putea acoperi o eventuală plecare a lui Arlauskis, iar acum și-au îndreptat atenția spre defensiva. CFR îl dorește pe Iasmin Latovlevici, fotbalist cu care campioana a negociat și în pauza de iarnă. În cele din urmă fundașul lateral a ajuns în Ungaria, la Kisvarda, însă ar putea să sosească în Gruia la începutul sezonului viitor.

Trupa lui Dan Petrescu i-a propus o înțelegere pe două sezoane internaționalului român, notează Fanatik. În vârstă de 33 de ani, Latovlevici a evoluat de-a lungul carierei pentru Poli Timișoara, CFR Timișoara, Gloria Bistrița, FCSB, Genclerbirligi, Karabukspor, Galatasaray și Bursaspor. Fundașul stânga a strâns 155 de partide în Liga 1 și 12 selecții în echipa națională.

Comenteaza