Campioana își betonează apărarea. “Feroviarii”, în negocieri avansate cu un fost internațional

Campioana își betonează apărarea. “Feroviarii”, în negocieri avansate cu un fost internațional
| Foto: zimbio.com

CFR Cluj continuă achizițiile pentru sezonul viitor și este aproape de a obține semnătura unui fundaș trecut prin Serie A.

După ce a bifat transferurile lui Mario Rondon și Luis Aurelio, formația din Gruia încearcă o nouă mutare. Clujenii își doresc să își întărească centrul defensivei, având în vedere că o prelungire a împrumutului lui Kevin Boli este puțin probabilă. În ciuda faptului că Bogdan Mara susține că “feroviarii” negociază cu un fundaș străin, un jucător român pare a fi alesul. Astfel, campioana este aproape de a obține semnătura lui Paul Papp, notează presa din Turcia. Fotbalistul este în prezent legitimat în Turcia, la Sivasspor, formație pentru care a evoluat de 17 ori în acest sezon, în toate competițiile.

În vârstă de 29 de ani, Paul Papp a acumulat o vastă experiență în vestul Europei, unde a prins și meciuri în Serie A. De-a lungul carierei fundașul a evoluat pentru Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul, Chievo Verona (Italia), Astra Giurgiu, FCSB, FC Wil (Elveția), Karabukspor și Sivasspor (ambele Turcia). Pentru echipa națională a României, Papp a evoluat de 18 ori și a înscris trei goluri.

Comenteaza