Campioana își dorește unul dintre cei mai importanți jucători ai Rapidului: “A avut ofertă de la CFR Cluj în această iarnă”

Campioana își dorește unul dintre cei mai importanți jucători ai Rapidului: “A avut ofertă de la CFR Cluj în această iarnă”
| Foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

Formația din Gruia a încercat să transfere unul dintre mijlocași care a impresionat în prima parte a sezonului regulat din Liga 1.

Deși CFR Cluj a adus mai multe întăriri pentru compartimentul ofensiv, “feroviarii” au încercat să caute opțiuni și pentru linia mediană. Impresarul Bogdan Apostu susține că echipa pregătită de Dan Petrescu l-a ofertat pe Alexandru Albu, însă jucătorul va rămâne la Rapid, acolo unde este în prezent împrumutat.

“Cei de la Rapid au plătit deja împrumutul lui Albu și au termen până la 30 mai să activeze opțiunea de cumpărare. Victor Angelescu a confirmat că va plăti această clauză. Nu s-au plătit banii fizic pentru că nu s-a ajuns la termen.

Nu cred că e un club în România care să plătească în România înainte de termen, e absurd și nerealist, dar Rapid va alege să activeze clauza de cumpărare pentru Alex Albu, asta e clar. Pot să vă spun că a avut ofertă și de la CFR Cluj în această iarnă, dar cei de la Rapid vor activa această clauză, e doar o chestiune de timp”, a declarat Apostu la Pro X.

Mijlocașul defensiv în vârstă de 28 de ani a jucat în 21 de partide în actualul sezon al Ligii 1, a înscris de cinci ori și a oferit o pasă de gol.

Comenteaza