Campioana Ligii Naționale se decide în meciul 5. U-BT a pierdut și cea de-a doua partidă de la Oradea

Campioana Ligii Naționale se decide în meciul 5. U-BT a pierdut și cea de-a doua partidă de la Oradea
| Foto: U-BT

Formația clujeană a cedat în fața rivalei CSM, scor 64-60, iar campioana din actuala stagiune va fi încoronată după decisivul din BT Arena.

Presiunea și-a spus cuvântul în primele secvențe ale partidei, iar “studenții” nu au reușit să înscrie în aproape 3 minute și jumătate de joc. Treptat, jocul s-a echilibrat, iar cele două formații au mers cap la cap. Astfel, după primele 10 minute, scorul era egal, 19-19.

În sfertul secund, clujenii au suferit la capitolul eficiență ofensivă, iar gazdele au reușit să se distanțeze chiar și la trei posesii. Totuși, elevii lui Mihai Silvășan au redus din ecart în ultimele secvențe ale perioadei de joc, iar la pauză, diferența era de doar două puncte, 37-35, în favoarea celor de la CSM Oradea.

La revenirea de la cabine, jocul ambelor echipe a crescut în intensitate, atât în ofensivă, cât și în defensivă. Cele două formații s-au succedat la conducere, iar diferența nu a fost mai mare de cinci puncte. Înaintea ultimelor 10 minute, scorul era 52-51 în favoarea “studenților”.

În startul celui de-al patrulea sfert, baschetbaliștii de la U-BT au părut că și-au pierdut concentrarea, iar CSM Oradea a revenit în avantaj. Ambele echipe au suferit în ofensivă, iar timp de mai bine de trei minute, niciuna dintre formații nu a reușit să înscrie, iar seceta în cazul clujenilor a durat peste cinci minute.

Orădenii au gestionat bine ultimele secvențe de joc, s-au impus cu 64-60, și decisivul de la Cluj se va disputa cu trofeul pe masă.

Cel mai bun marcator al celor de la U-BT a fost Richard (13 puncte, 4 recuperări), urmat de Wright, Tarolis și Edwards, toți cu câte 9 puncte.

loading...
Comenteaza