Campioana rămâne neînvinsă în Liga 1. CFR Cluj s-a impus la limită la Pitești

Campioana rămâne neînvinsă în Liga 1. CFR Cluj s-a impus la limită la Pitești
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Marius Șumudică a câștigat în fața celor de la FC Argeș, scor 1-0, și își păstrează seria de invincibilitate în campionat. 

Deși primele secvențe ale meciului de la Pitești au aparținut gazdelor, jucătorii campioanei au reușit să preia inițiativa. Prima ocazie a partidei a venit în minutul 6, când Deac a întors bine pentru Omrani, care a trimis pe lângă stâlpul porții piteștenilor.

Răspunsul celor de la FC Argeș a venit prin Tănase, care a șutat peste din careul "feroviarilor" (9).

CFR Cluj a continuat sa domine jocul, iar Alibec (19) și mai apoi Păun (28) l-au pus la încercare pe Greab de la distanță, însă portarul gazelor a fost la post.

În cele din urmă, după o jumătate de oră de joc, Latovlevici a centrat puternic în careu, Greab a respins, însă doar până la Omrani, care a reușit să deschidă scorul (31).

Până la pauză, francezul a încercat sa majoreze diferența (35), însă balonul a trecut alături, iar campioana a intrat în avantaj la cabine, scor 1-0.

Elevii lui Marius Șumudică au controlat și primele minute ale actului secund, însă gazdele au forțat egalarea. Tofan (49) și Said (58) au trimis direct în brațele lui Bălgrădean, în timp ce execuția lui Tănase a trecut pe lângă poarta campioanei (62).

Treptat, tehnicianul "feroviarilor" a încercat sa închidă jocul și să conserve rezultatul. Cu toate acestea, Teles putea restabili egalitatea, însă Bălgrădean a intervenit acrobatic și și-a salvat echipa (72).

În ciuda eforturilor gazdelor, CFR Cluj a reușit sa gestioneze bine ultimele secvențe ale partidei și s-a impus cu 1-0.

Comenteaza