Campioana s-a încurcat la Arad. CFR Cluj a obținut doar un punct în meciul cu UTA

Campioana s-a încurcat la Arad. CFR Cluj a obținut doar un punct în meciul cu UTA
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a încheiat la egalitate, scor 1-1, duelul din runda cu numărul 13 a sezonului regulat din Superligă.

Gazdele au început curajos meciul și puteau deschide scorul încă din minutul 2, însă Malele și-a salvat echipa. Treptat, CFR Cluj a încercat să preia inițiativa, iar după aproape un sfert de oră, Birligea a reluat în transversală o centrare a lui Manea (14). Arădenii au răspuns imediat, Otele a rămas singur cu Scuffet, însă italianul a respins (17).

Ambele formații au jucat deschis, iar golul a venit în cele din urmă. După ce Birligea (23) și mai apoi Petrila (31) au fost blocați de Iacob, Boateng a fost cel care a deschis scorul. Mijlocașul a venit bine la colțul lung la un corner și a înscris cu o lovitură de cap. Gazdele nu au cedat și au forțat egalarea până în pauză, dar Scuffet a păstrat forma de la Praga și nu a putut fi învins.

Mai mult, marcatorul golului, Nana Boateng, a primit bine de la Malele și a trimis în bară din centrul careului arădean (41). În ciuda unei curse bune a lui Stahl în finalul reprizei, "feroviarii" conduceau la pauză, scor 1-0.

Actul secund a început cu o nouă ocazie semnată de Boateng, care a șutat peste din poziție bună (50). Tabela s-a modificat din nou după ce prima oră de joc s-a scurs. La o fază asemănătoare cu cea din minutul 2, Kolinger a lovit greșit balonul și a trimis în propria poartă (59). La jumătatea celei de-a doua reprize, elevii lui Dan Petrescu au avut din nou emoții la o centrare în fața porții, dar căpitanul Camora a trimis în corner.

Cu aproape un sfert de oră înainte de final, arădenii au rămas în inferioritate numerică, Isac fiind eliminat după un fault asupra lui Deac (74). "Feroviarii" au încercat să profite de omul în plus și au forțat marcarea unui gol de trei puncte. La intrarea în ultimele 10 minute, Janga a fost lansat de Yeboah, a rămas singur cu Iacob, dar l-a luat la țintă pe goalkeeper (80).

În cele din urmă, arădenii au rezistat chiar și în 10 oameni, iar jocul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Comenteaza