Campioana se reorientează după ce i-a ratat pe Niță și Lung Jr.: "Vom aduce un portar străin foarte bun"

Campioana se reorientează după ce i-a ratat pe Niță și Lung Jr.: "Vom aduce un portar străin foarte bun"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a anunțat că "feroviarii" sunt aproape de a obține semnătura unui nou goalkeeper.

Deși Dan Petrescu și-a arătat susținerea pentru Cristi Bălgrădean, CFR Cluj încearcă în continuare să transfere încă un portar. Campioana României i-a ratat pe Mihai Popa, Florin Niță și Silviu Lung Jr. și s-a reorienat spre piața străină.

Cristi Balaj, președintele formației din Gruia, a dezvăluit că echipa clujeană negociază transferul unui goalkeeper din străinătate, care are o valoare mai mare decât cei trei români cu care negocierile au eșuat.

"Apropo de intenția ministrului Novak, am încercat să aducem portar român. Popa a fost mult prea scump față de ceea ce am fi putut să oferim.

Niță a cerut mai mult decât ceea ce am oferit și nu am oferit puțin. Cu Silviu Lung nu am mai dezoltat subiectul financiar pentru că a ales să meargă într-o țară unde se plătește infinit mai bine decât în România.

Suntem obligați să ajungem la varianta unui portar străin. Vom aduce un portar străin foarte bun, probabil chiar mai bun decât aceste trei variante pe care le-am avut inițial în vedere.

Pe acești portari am încercat să îi aducem nu doar pentru că sunt foarte buni, ci și pentru că sunt români, dar nu am reușit", a spus Balaj la Digisport.

Comenteaza