Campioana și vicecampioana se întâlnesc astăzi în Gruia

Campioana și vicecampioana se întâlnesc astăzi în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Echipele care s-au luptat pentru titlul din Superligă în ultimii ani se duelează din nou.

Cele mai recente sezoane ale Superligii s-au rezumat în cele din urmă la o înfruntare între CFR Cluj și FCSB pentru titul de campioni. Un nou episod al acestei rivalități va avea loc astăzi, pe terenul "feroviarilor". Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Clujenii au început foarte bine 2023 și au obținut două succese la rând, 3-0 cu Farul Constanța și 1-0 cu FC Voluntari. În schimb, FCSB a debutat cu un succes la Sibiu, 1-0 cu Hermannstadt, dar a pierdut pe teren propriu contra Farului, 3-2.

În general campioana nu pierde puncte pe teren propriu în duelurile cu trupa din capitală. În ultimele 13 partide disputate în Gruia, FCSB a obținut în singur succes, aprilie 2022, scor 1-0. În rest au fost șase victorii ale gazdelor şi tot atâtea remize.

Cea mai recentă întâlnire dintre cele două echipe în Superligă a avut lot la jumătatea lunii decembrie. "Feroviarii" s-au impus atunci pe Arena Națională, scor 1-0, grație reușitei lui Rangelo Janga.

În ceea ce privește mediile de vârstă ale celor două echipe, CFR Cluj este cea mai experimentată echipă din campionat, având o medie de 27 de ani și 4 luni, în timp ce lotul FCSB-ului are o medie de 24 de ani și o lună.

Jocul va reprezenta și o nouă întâlnire între Dan Petrescu și formația din capitală cu care s-a mai duelat de 27 de ori din postura de antrenor. Palmaresul tehnicianului contabilizează 8 victorii, 9 remize și 10 înfrângeri.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB, din etapa a 24-a a sezonului regulat se va disputa astăzi, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru derbiul cu FCSB!

Comenteaza