Campioana U-BT, victorie la Timișoara

Campioana U-BT, victorie la Timișoara
U-BT Cluj a învins-o cu 81-70 pe BC Timișoara, miercuri, în Banat, în etapa a 11-a din Liga Națională.

Lassanah Kromah a fost cel mai bun marcator al ardelenilor, cu 21 puncte. Din lotul "studenților" s-au mai evidențiat Giordan Watson (19 puncte) și Zeljko Sakic (16 puncte). Este a noua victorie înregistrată de U-BT în actuala ediție de campionat, rezultat care o menține în fruntea clasamentului. Clujenii au doar două înfrângeri în actuala stagiune.

"Sunt mândru de cum au reacționat băieții mei, începând cu intensitatea și agresivitatea din primul sfert, pe care am încercat să o menținem pe toată durata meciului și terminând cu puterea mentală avută pe final, când ne-au egalat și chiar condus pentru o scurtă perioadă de timp. Mă bucur pentru această victorie, însă nu e nimic terminat. Este doar un meci care ne ține pe locul 1, dar trebuie să avem această mentalitate și intensitate în fiecare joc!", a declarat antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

În 30 decembrie, clujenii încheie anul pe teren propriu, tot în compania unei echipe din Timișoara, Timba. Meciul se va juca în Sala Polivalentă, de la ora 18.

Comenteaza