Campionatele Mondiale de Futnet (World Futnet Championships) încep vineri 16 noiembrie la Sala Polivalenta-BT Arena, de la ora 17:00

Campionatele Mondiale de Futnet  (World Futnet Championships) încep vineri 16 noiembrie la Sala Polivalenta-BT Arena, de la ora 17:00

Evenimentul este organizat de Asociaţia de Futnet România şi de UNIF (Union Internationale de Futnet).

 

Campionatele Mondiale de Futnet 2018 (nr.- cunoscut la noi sub numele de tenis cu piciorul) vă propune meciuri spectaculoase, un adevărat spectacol de abilitati ale sportivilor de toate varstele, care vor sa castige admiratia si respectul tuturor fanilor, o ocazie fantastica de a vedea multe talente in devenire si viitoarele stele ale acestui sport.

Meciurile sunt programate în perioada 16 - 18 noiembrie la Cluj Napoca, la BT Arena.

La eveniment vor participa echipe din 19 ţări care şi-au confirmat paticiparea la Campionatul Mondial de la Cluj Napoca.

Campionatul se desfasoara conform celor trei discipline futnet: single, double si triple. Asadar, vor fi şase seturi de medalii.

Asociatia de Futnet Romania este organismul oficial de guvernare pentru tenisul cu piciorul din Romania si este afiliata la Union Internationale de Futnet (UNIF). In parteneriat cu membrii sai, asociatia promoveaza cresterea si dezvoltarea acestui sport  in Romania, de la nivel de baza pana la performanta, ridicata la scara nationala si internationala.

Biletele se pot cumpăra de pe mytickets.ro , entertix.ro , bilete.ro

Comenteaza