Campionatul Mondial 2022: Ecuador învinge gazda Qatar cu 2-0 în meciul inaugural. Sud-americanii au dominat categoric partida

Campionatul Mondial 2022: Ecuador învinge gazda Qatar cu 2-0 în meciul inaugural. Sud-americanii au dominat categoric partida
| Foto: Profimedia

În meciul de deschidere al Campionatului Mondial 2022, gazda Qatar nu a strălucit deloc și a fost învisă de selecționata Ecuadorului grație dublei lui Enner Valencia.

Primul meci al Campionatului Mondial din 2022, cel dintre țara gazdă și Ecuador din Grupa A, s-a disputat pe „Al Bayt Stadium” din Al Khor și s-a încheiat cu victoria Ecuadorului, scor 2-0.

Selecţionata Ecuadorului a învins echipa Qatarului cu scorul de 2-0 (2-0), în meciului inaugural al Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, duminică seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, în Grupa A a competiţiei.

Rezumatul Meciului:

A DOUA REPRIZĂ

Minutul 90+5 Primul meci de la această ediţie de Campionat Mondial s-a încheiat. A doua repriză a fost una fără goluri.

Minutul 77 Enner Valencia iese de teren. Marcatorul celor două goluri este înlocuit de către Jose Adoni Cifuentes Charcopa.

Minutul 72 Naţionala Qatarului face primele două modificări. Mohammed Muntari intră în locul lui Almoez Ali. Mohammed Waad intră în locul lui Hasan Al Haydos.

Minutul 68 Are loc prima schimbare. Romario Ibarra iese de pe teren şi intră Jeremy Sarmiento

Ecuadorul continuă să domine şi în a doua repriză, având mai mult ocazii de gol. Qatarul nu reuşeşte să pună mari probleme portarului Galindez.

PRIMA REPRIZĂ

Minutul 45+5 Prima jumătate a partidei s-a încheiat. Qatarul a avut o singură ocazie clară de gol

Minutul 31 - GOL Enner Valencia dublează avantajul Ecuadorului. Sud-americanii controlează ritmul partidei.

Minutul 16 -  GOL Enner Valencia(33 de ani) marchează primul gol al acestui Campionat Mondial, din penalty.

Minutul 3 Ecuador înscrie. Însă golul este anulat pentru ofsaid

 

Comenteaza