Campionii! Campionii!

Campionii! Campionii!
În weekendul care a trecut, la Cluj s-a desfăşurat Cupa Presei la fotbal. Echipa ZIUA de CLUJ / REALITATEA FM a primit marele trofeu. Tot la noi a ajuns şi titlul de cel mai bun portar.

Doar şase echipe au participat, anul acesta, la Cupa Presei la fotbal, organizată de Anca Dinu, de la ştirile Napoca FM, cu sprijinul Amprenta Advertising şi barul Apartament 1. E semn clar că numărul jurnaliştilor este în scădere. Sau măcar al celor talentaţi la fotbal.

Competiţia s-a desfăşurat în Baza sportivă Transilvania, iar majoritatea meciurilor au fost programate seara, în nocturnă. Sâmbătă, după partidele din faza preliminară, pentru fotbaliştii-jurnalişti a gătit Paul Siserman, bucătarul clujean care a participat la Masterchef.

ZIUA de CLUJ/REALITATEA FM a dus la competiţie nume cunoscute din redacţie: Călin Poenaru, Mircea Tătar, Ion Novăcescu, Carol Vlad, Daniel Dinea şi Ionel Lespuc. Lor li s-au alăturat o serie de colaboratori: Solyom Sandor, de la tipografia Garamond, Sorin Bodocean, de la apahida.ro, şi Marius Stanciu, de la Transilvania Reporter.

După un parcurs fără greşeală, echipa noastră a jucat duminică seara meciul-vedetă cu vicecampioana din ultimii doi ani, formaţia bloggerilor. Finala, foarte disputată, a fost câştigată la limită de ZIUA de CLUJ/REALITATEA FM, scor 6-5. Golurile au fost marcate de Solyom, 3 goluri, Lespuc, două, şi Bodocean.

Trofeul acordat învingătorilor a fost expus luni în redacţia ZIUA de CLUJ. O altă distincţie a fost acordată lui Daniel Dinea, considerat drept cel mai bun portar al turneului.

Sponsorii pentru premii au fost restaurant și pensiune Sarea-n Bucate, Salina Equines, Crama La Salina, Golfee Cluj, Outdoor4U, Arome Healthy Bar, DRA Arhitectura, Aquina, Festivalul de Toamnă al Economiei Germane - Herbstfest, Sanel Service. Petrecerea a fost posibilă datorită Condiment Catering & Delivery, by Sigina Luca, Paul Siserman şi Janis (New Janis Club). Conducerea Bazei sportive Transilvania a pus la bătaie gratuit două terenuri cu gazon sintetic. Din partea campionilor, mulţumiri tuturor :).

Comenteaza