Campionii, pregătiți pentru plecarea lui Arlauskis: “De la 1 iulie ne vom baza oficial pe Bălgrădean și îl avem și pe noul Schmeichel”

Campionii, pregătiți pentru plecarea lui Arlauskis: “De la 1 iulie ne vom baza oficial pe Bălgrădean și îl avem și pe noul Schmeichel”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Goalkeeper-ul lituanian va părăsi formația din Gruia la finalul lunii iunie, însă “feroviarii” sunt convinși că înlocuitorii săi se vor ridica la același nivel.

Giedrius Arlauskis, fotbalistul care a închis poarta CFR-ului în ultimele trei sezoane va părăsi trupa lui Dan Petrescu în 30 iunie. Deși avea posibilitatea să își prelungească întețelegerea până la finalul play-off-ului, portarul a decis să semneze un angajament cu o altă formație. În ciuda faptului că l-au pierdut pe lituanian, oficialii din Gruia sunt convinși că Bălgrădean și Hindrich vor suplini lipsa lui Arlauskis.

“Dacă Araluskis a plecat sau nu de la noi eu zic totuși să vă uitați duminică seară la meciul cu Craiova și să urmăriți cine o să apere. Arla are contract cu noi până pe 30 iunie, iar la antrenamentul de azi (n.red. – ieri) a sărit din bară în bară. Arla este un adevărat leu și ați văzut asta în meciul cu FCSB.

Dacă și vineri se va antrena la fel, atunci duminică o să-l vedeți mai mult ca sigur pe teren. După 30 iunie vom vedea ce o să se mai întâmple. Însă noi îl avem și pe Bălgrădean, pe el ne vom baza oficial de la 1 iulie, dar îl avem și pe Otto. Acest copil o să fie noul Schmeichel”, a declarat Bogdan Mara pentru Prosport.

Comenteaza