Când se deschid sălile de fitness? Condițiile care trebuie îndeplinite

Când se deschid sălile de fitness? Condițiile care trebuie îndeplinite

Președintele Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF), ministrul Tineretului și Sportului și reprezentanții sălilor de fitness și culturism au avut o întrevedere pentru redeschiderea acestora.

Astfel, potrivit lui Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness, sălile de forță s-ar putea deschide după data de 15 iunie, conform Digi 24.

"Părerea mea personală, nu are legătură cu ceea ce transmit autorităţile, este că e posibil ca după 15 iunie să fie deschise. A fost un grup de oameni de afaceri care au mai multe săli, dar şi individuali, vor să se constituie în asociaţie sau patronat. Găsim deschidere şi vrem să facem un lucru bun împreună, a declarat Toncean.

Această redeschidere stă însă sub umbra unor măsuri pe care administratorii sălilor ar trebui să le respecte. Printre aceste măsuri se află și interzicerea folosirii aparatelor de aer condiţionat.

Va fi nevoie şi de respectarea unor restricţii necesare: neutilizarea aparatelor de aer condiţionat în săli, pentru că geamurile rămân închise, expectoraţiile, saliva se depune pe aparate şi nu ai timpul fizic să le dezinfectezi. Obligatoriu ar fi şi dezinfectarea tuturor aparatelor după fiecare utilizare, chiar reprezentanţii sălilor au făcut această propunere”, a spus preşedintele FRCF.

 

Comenteaza