Căpitanul campioanei a ratat transferul la o formație de Champions League: “Nu îmi pare rău, mă bucur că am rămas la CFR Cluj”

Căpitanul campioanei a ratat transferul la o formație de Champions League: “Nu îmi pare rău, mă bucur că am rămas la CFR Cluj”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mario Camora, unul dintre cei mai importanți jucători ai formației din Gruia a dezvăluit că a fost aproape de un transfer important în perioada în care clubul era în insolvență.

Deși și-a luat cetățenia română și a evoluat chiar și pentru echipa națională, căpitanul CFR-ului ar fi putut pleca din România în urmă cu câțiva ani. Mario Camora a vorbit despre perioada în care clubul era în insolvență și despre oferta pe care a primit-o de la ciprioții de la Apoel.

“Îmi asum și nu-mi pare rău deloc că am rămas la CFR. Am pierdut atunci vreo 6–7 luni, plus niște bonusuri, în jur de 175 de mii de euro. Am avut ofertă clară. Mai mult de dublu ca bani. Am avut o discuție cu domnul Mureșan.

Președintele de la Apoel mă suna de două trei ori pe zi. Ei jucau atunci în Champions League. Îmi ofereau mai mult de dublu decât la CFR Cluj. Am renunțat la 7.000 de euro pe lună pentru a rămâne la CFR Cluj.

În primul rând a făcut-o pentru familie. Pentru că nu era momentul să plecăm din Cluj. Am simțit că putem să revenim. Acest club mi-a dat totul. Mi-a dat șansa să joc în Champions League. Am discutat cu familia. Nu îmi pare rău, mă bucur că am rămas la CFR Cluj”, a spus Camora pentru playsport.ro

În vârstă de 35 de ani, căpitanul campioanei a sosit în 2011 în Gruia, iar de atunci a îmbrăcat de 417 ori tricoul vișiniu, a înscris de 10 ori și a oferit 35 de pase decisive. Mai mult, apărătorul lateral a cucerit 5 titluri în Liga 1, o Cupă a României și două Supercupe.

Comenteaza