Camora, GOL după 7 minute de când Mandorlini l-a introdus pe teren: "Încerc în fiecare meci să dau totul"

Camora, GOL după 7 minute de când Mandorlini l-a introdus pe teren: "Încerc în fiecare meci să dau totul"
| Foto: https://www.digisport.ro/ - Profimedia

Deși inițial Mario Camora era anunțat ca fiind indisponibil pentru partida cu Sepsi OSK, Mandorlini l-a introdus pe teren în minutul 63 pe fundaşul de 37 de ani al CFR-ului. Și a meritat.

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, l-a elogiat pe căpitanul Mario Camora după meciul CFR – Sepsi 3-0, disputat în Gruia într-o restanță contând pentru etapa cu numărul 5 din acest sezon de Superliga.

Fundașul stânga a fost menajat în această partidă, din cauza unei probleme musculare, și a fost introdus pe teren abia în minutul 63, dar chiar și așa a avut destul timp pentru a înscrie un gol superb în minutul 70, cu un șut plasat din voleu, ducând astfel scorul la 2-0.

„El astăzi nu a fost foarte bine fizic, de aceea a stat pe bancă, e un exemplu de jucător profesionist, merită totul”, a spus Andrea Mandorlini la finalul partidei din Gruia, citat de prosport.ro

„Trebuie să fie așa la o echipă care vrea să câștige campionatul, trebuie să ai un lot mare, echilibrat, cu dubluri pe post, ne bucurăm că am câștigat și am revenit aproape de primul loc.

Încerc în fiecare meci să dau totul, am ieșit și cu o problemă musculară la ultimul meci. Mă bucur că am intrat pe teren și am înscris gol”, a declarat și Camora la finalul jocului. 

În urma victoriei cu Sepsi OSK, clujenii s-au apropiat la un punct de liderul FCSB și ocupă locul secund în clasamentul Superligii. 

Comenteaza