Căpitanul "studenților" știe cum poate fi obținută victoria în Derby: "Cluj Arena e un atu. Ne simțim mai buni, ne simțim fotbaliști"

Căpitanul "studenților" știe cum poate fi obținută victoria în Derby: "Cluj Arena e un atu. Ne simțim mai buni, ne simțim fotbaliști"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Alex Chipciu e de părere că revenirea Universității pe propriul stadion ar putea fi decisivă în ecuația rezultatului final contra CFR-ului.

Trecut și prin curtea rivalei din oraș, căpitanul Universității Cluj îi consideră pe "feroviari" favoriți în Derby, dar crede că fanii ar putea face diferența. Chipciu crede că echipa sa e motivată și având parte de susținerea suporterilor ar putea obține un rezultat pozitiv.

"E un meci foarte frumos și important pentru toți clujenii. E un meci care pare mai echilibrat decât anul trecut. CFR nu mai e cum era și noi cred că am crescut nivelul. Pare că jucătorii de acum sunt mai buni decât cei de anul trecut.

Zilele trecute am avut o problemă și credeam că nu voi putea juca. Mi se părea o nebunie după ce anul trecut nu am putut juca din cauza contractului. Din fericire sunt bine și mă pot antrena normal.

Sunt nerăbdător, dar înaintea derby-urilor e bine să fim calmi. Atunci când vine meciul emoțiile vor fi intense și dacă pui presiune înainte e posibil să ajungi extenuat. Încerc să fiu liniștit și să folosesc energia pe teren. Toți își vor da viața, așa e la meciurile mari.

Anul trecut în Cupă am făcut egal, iar în campionat a fost decis pe greșeli de arbitraj. CFR avea un joc pragmatic, dar acum nu mai are același loc, nu mai sunt nici aceiași bani băgați. Rămâne o echipă periculoasă.

Prin prisma bugetului și a banilor CFR ar trebui să fie favorită. Dar Cluj Arena e un atu pentru noi. Ne simțim mai buni, ne simțim fotbaliști. Suporterii ne dau alt imbold. Stadionul în sine ne oferă o altă stare", a declarat Alex Chipciu. 

Comenteaza