Caracter à la Deac: ”Eu am fost viu și înainte, trebuia cineva să mă vadă”

Caracter à la Deac: ”Eu am fost viu și înainte, trebuia cineva să mă vadă”
| Foto: CFR Cluj Facebook

CFR Cluj a învins-o dramatic pe Petrolul Ploieşti, scorul de 2-1, în deplasare, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii de fotbal, unde contribuția lui Ciprian Deac a fost decisivă. 

CFR Cluj a obținut deja două victorii în campionat din tot atâtea meciuri cu noul tehnician, Adi Mutu, care l-a readus în echipă, ca titular, pe veteranul Ciprian Deac (37 ani).

Mutarea lui Mutu s-a făcut simțită imediat atât în jocul feroviarilor, cât și în rezultatele obținute. ”Exilat” de italianul Andrea Mandorlini pe banca de rezerve, Cipri Deac a dovedit ce poate face ca titular.  

Odată cu revenirea în calitate de titular și de căpitan, Deac și-a făcut imediat simțită prezența în teren. A dat 3 assist-uri în primul meci, victoria cu 4-1 cu FC Voluntari, în Gruia. Iar în meciul cu Petrolul din deplasare a fost iar decisiv, marcând în prelungiri golul care a adus cele trei puncte echipei sale.

"A fost un final nebun, puteau să câștige și ei. E bine că s-a terminat așa, că am crezut în noi. Chiar vorbeam la pauză că trebuie să ne luptăm, după o primă repriză în care am arătat un fotbal bun. 

Eu am fost viu și înainte, trebuia cineva să mă vadă. M-am pregătit, fotbalul te răsplătește dacă ești serios, dacă muncești. Am crezut mereu în mine, mă bucur că îmi ajut echipa. Mă bucur că am dat dovadă de caracter. Se vede o diferență, e și mâna antrenorului. A schimbat sistemul, ne vine mult mai bine. 

Presiune simt din 2005, de când am venit la acest club. Acum e și presiunea rezultatelor, pentru că e o diferență destul de mare. Ne bucurăm de această victorie, avem încredere pentru viitor", a declarat Ciprian Deac, la finalul meciului disputat sâmbătă, în deplasare, cu Petrolul, citat de sport.ro

Statutul lui Deac la CFR s-a schimbat radical odată cu venirea antrenorului Mandorlini, care l-a pus pe banca de rezerve pe mijlocașul de 37 de ani, care se recuperase după două accidentări serioase. Dacă relația între cei doi nu era amiabilă, după ieșirea lui Ioan Deac, tatăl jucătorului, în presă, aceasta se deteriorase și mai mult.

Comenteaza