Caracterizarea lui Șumudică pentru primul adversar din Liga Campionilor: “E o echipă care îşi va vinde scump pielea”

Caracterizarea lui Șumudică pentru primul adversar din Liga Campionilor: “E o echipă care îşi va vinde scump pielea”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul antrenor al formației din Gruia a vorbit despre Borac Banja Luka, formația cu care se vor duela “feroviarii” în primul tur preliminar al celei mai importante competiții continentale.

CFR Cluj a început pregătirea de vară cu un succes, scor 4-0, în fața austriecilor de la FC Wels. Marius Șumudică a fost mulțumit de prestația elevilor săi, însă gândul său a zburat și la Borac Banja Luka, primul adversar din Liga Campionilor.

“Este extrem de important, şi la noi în Cluj avem nevoie de un public numeros la primul meci, care să ne ajute să trecem peste această primă bătălie, cu Banja Luka, o echipă agresivă, care îşi va vinde scump pielea. Asta ne este meseria şi trebuie să o facem cât mai bine”, a declarat antrenorul.

Prima manșă a duelului dintre CFR Cluj și Borac Banja Luka va avea loc în 6/7 iulie, în timp ce returul va fi o săptămână mai târziu.

Dacă vor trece de campioana Bosniei Herzegovina, “feroviarii” vor întâlni în turul al doilea preliminar învigătoarea dublei Fola Esch – Lincoln Red Imps.

Comenteaza