Care sunt obiectivele noii conduceri a Universității Cluj: ”Se dorește formarea unei echipe competitive, valoroase, ce să aibă forța de a promova”

Care sunt obiectivele noii conduceri a Universității Cluj: ”Se dorește formarea unei echipe competitive, valoroase, ce să aibă forța de a promova”

Clubul clujean a transmis un comunicat în care dezvăluie obiectivele noii conduceri a echipei și a noului președinte al “Șepcilor roșii”, Constantin Răduță.

“Consiliul Director al F.C. Universitatea Cluj s-a reunit în data de 09.04.2021, în vederea examinării evoluției echipei noastre, cât și a situației create prin terminarea mandatului de președinte al domnului Radu Constantea.

În urma analizării acestor aspecte, s-a ajuns la concluzia unanimă de împlicare, în mod direct, a Consiliului Director, prin alegerea domnului Constantin Răduță în funcția de Președinte al Consiliului Director.

Desemnarea domnului Constantin Raduță este recomandată de trecutul său sub culorile Universității Cluj, cât și prin experiența sa vastă în domeniul managerial sportiv.

În urma realizării visului său, acesta a devenit jucător de bază al echipei Universitatea Cluj și a contribuit, împreună cu o pleiadă de fotbaliști reprezentativi valoroși, la promovarea în Campionatul Divizia A și obținerea, în continuare, de rezultate deosebite.

În paralel cu activitatea sportivă, a urmat și absolvit cursurile Universității Clujene.

Ulterior, a fost numit în funcția de antrenor în Divizia A, cât și cea de conducător al F.C. Universitatea Cluj.

Pe plan profesional a dobândit o vastă experiență managerială sportivă, cu rezultate deosebite în activitate.

Precizăm că nu este implicat politic!!!

Prin neîndeplinirea, în mod repetat, a obiectivului promovării în Liga 1, constatăm cu dezamăgire că rezultatele și jocul echipei noastre nu au corespuns exigențelor numeroșilor suporteri adevărați ai echipei universitare clujene, constatându-se, în continuare, deficiențe care nu au dus la îndeplinirea obiectivului (promovarea în Liga 1).

Prin alegerea domnului Constantin Raduță ca președinte, se dorește implicarea mult mai serioasă a Consiliului Director în activitatea și managementul echipei, dorind să procedăm la o analiză foarte serioasă la toate nivelurile de activitate, prin eliminarea carențelor și implementarea unui sistem managerial eficient care să conducă, în primul rând, la formarea unei echipe competitive, valoroase, ce să aibă forța de a promova și apoi a evolua la nivel superior.

În paralel, va trebui să punem în continuare un accent pe activitatea Centrului de copii și juniori, printr-o vastă selecție a tinerelor talente din Cluj sau din Transilvania și prin desemnarea ca antrenori din rândul foștilor jucători merituoși care au îmbrăcat tricoul lui ”U”.

Trebuie să analizăm și să corectăm împrejurarea care a dus la risipirea multora dintre jucătorii talentați formați în curtea noastră, care au fost în mod grav ignorați, iar acum evoluează, cu succes, la alte echipe.

Nu putem să fim, în continuare, nepăsători și să asistăm pasivi la rezultatele negative ale echipei.

Trebuie să fim răspunzători față de dorința fiecărui clujean, cât și pentru condițiile optime asigurate și puse cu generozitate la dispoziția echipei, prin efortul Consiliului Local Cluj, Universităților din Cluj și Sponsorilor, printr-un control eficient și transparent al banului public.

Prin desemnarea și susținerea domnului președinte Constantin Răduță, considerăm că toate aceste deziderate se vor îndeplini, spre satisfacția adevăraților și numeroșilor suporteri ai Universității Cluj.

HAIDE  ”U” !!!”, a transmis clubul clujean.

Comenteaza