Care vor fi primele sfert-finaliste din Champions League? Napoli, Real, Arsenal și Bayern se luptă azi pentru calificare

Care vor fi primele sfert-finaliste din Champions League? Napoli, Real, Arsenal și Bayern se luptă azi pentru calificare
Astăzi, de la ora 21:45, se vor decide primele sfert-finaliste din Uefa Champions League. Napoli va da piept acasă cu Real Madrid, iar Arsenal primește vizita lui Bayern Munchen, în manșa secundă din optimi.

Real Madrid pornește cu prima șansă în duelul cu napolitanii, "galacticii" impunându-se cu 3-1 în partida tur prin golurile lui Karim Benzema (18), Kroos (49) și Casemiro (54), unica reușita a lui Napoli venind de la Insigne (8).

De partea cealaltă, Bayern este cu un picior în sferturile Ligii după ce a învins-o cu 5-1 pe Arsenal în prima manșă din optimi. Bavarezii au punctat prin Robben (11), Lewandowski (53), Thiago (56, 63) și Muller (88), în timp ce golul englezilor a venit de la Alexis Sanchez (30).

Pentru a merge mai departe, Napoli ar avea nevoie de o victorie la cel puțin două goluri diferență, dar fără să primească vreun gol, la 3-1 meciul putând intra în prelungiri, iar Arsenal ar trebuie să bată pe Emirates cu 4-0 pentru a răsturna soarta calificării.

Napoli - Real și Arsenal - Bayern se joacă azi, de la ora 21:45, în cadrul manșei secunde din optimile Champions League.

Program și televizări:

Napoli - Real Madrid (ora 21:45, Pro TV și Dolcesport 1)

Arsenal - Bayern Munchen (ora 21:45, Dolcesport 2)

Comenteaza