Care vor fi ultimele formații calificate în sferturile Ligii ? City, Monaco, Atletico și Leverkusen se pregătesc de bătălia decisivă

Care vor fi ultimele formații calificate în sferturile Ligii ? City, Monaco, Atletico și Leverkusen se pregătesc de bătălia decisivă
Astăzi, de la ora 21:45, se vor stabili ultimele două echipe calificate în sferturile Uefa Champions League. AS Monaco primește vizita lui Manchester City, iar Atletico Madrid va da piept cu Bayer Leverkusen pe Vicente Calderon.

În primul duel al serii, Manchester City pornește ca favorită la calificare, "cetățenii" câștigând cu 5-3 în fața lui Monaco în prima manșă din optimi. Golurile englezilor au fost înscrise de Sterling (26), Aguero (58, 71), Stones (77) și Sane (82), iar reușitele francezilor au venit de la Falcao (32, 61) și Mbappe (40). Pentru a merge mai departe, Monaco ar avea nevoie de o victorie cu 2-0, echipa lui Leonardo Jardim având și avantajul celor 3 goluri marcate în deplasare.

De partea cealaltă, Atletico Madrid pleacă cu prima șansă în fața lui Bayer Leverkusen. Vicecampioana Europei s-a impus cu 4-2 în partida tur și are avantajul golurilor marcate în deplasare. Pentru iberici au punctat Saul (17), Griezmann (25), Gameiro (59 - penalty), Fernando Torres (86), iar pentru nemți au înscris Bellarabi (48) și Savic (68 - autogol). Ca să poată merge în sferturi, Leverkusen ar trebui să obțină o victorie la trei goluri diferență în fața lui Atletico, fără să primească altul.

AS Monaco - Manchester City și Atletico Madrid - Bayer Leverkusen se joacă astăzi, de la ora 21:45, în cadrul manșei secunde din optimile Uefa Champions League.

Program și televizări:

AS Monaco - Manchester City (ora 21:45, Dolcesport 1)
Atletico Madrid - Bayer Leverkusen (ora 21:45, Dolcesport 2)

Comenteaza