Cârţu: Bayern e evident favorită. Sper ca jucătorii mei să nu simtă prea multă presiune

Cârţu: Bayern e evident favorită. Sper ca jucătorii mei să nu simtă prea multă presiune
Antrenorul echipei CFR Clu, Sorin Cârţu a precizat că Bayern Munchen este favorită în meciul de deseară dar consideră că echipa clujeană păstreează şansa ei, în condiţiile în care are deja trei puncte în grupa E din Liga Campionilor.
„Bayern e evident favorită. E un club mare, un titan al fotbalului european, dar deja avem trei puncte şi păstrăm şansa noastră”, a punctat tehnicianul echipei CFR Cluj, la conferinţa de presă organizată ieri seară, citat de site-ul oficial al UEFA.

„Am fost ghinionişti cu Roma şi sperăm să jucăm (cu Bayern, n.red.) aşa cum am jucat cu ei, dar în Liga Campionilor şansa joacă un rol important, astfel că vom avea nevoie din plin de şansă cu Bayern. Desigur, au o echipă mai bună, cu jucători mai buni, e nevoie să fim oneşti în privinţa asta. Va fi un meci foarte, foarte greu. Sper ca echipa mea să nu simtă prea multă presiune”, a adăugat Cârţu.

Meciul dintre Bayern Munchen şi CFR Cluj face parte din grupa E a Ligii Campionilor la fotbal şi se va juca astăzi de la ora 21.45. Partida va fi tranbsmisă în direct de TVR 1.
Comenteaza