Cârţu: Mi-a plăcut prestaţia lui Tomas Costa

Cârţu: Mi-a plăcut prestaţia lui Tomas Costa
Evoluţia mijlocaşului defenisv Tomas Costa (foto), introdus în premieră titular într-un meci oficial pentru CFR Cluj l-a mulţumit pe antrenorul echipei clujene, Sorin Cârţu, care a recunocut că până acum a ezitat să îl introducă în partide oficiale.
Tehnicianul a explicat că este mai dificil să introducă jucători care nu îl conving îndeajuns în meciurile amicale direct în partide oficiale.

„La meciurile amicale pe care le-am făcut, cu Armătura Zalău cu Şimleul Silvaniei nu mi-a dat impresia de acea de siguranţă, cum a fost în schimb cazul lui Tony, în jocurile amicale. Acum într-un joc oficial s-a comportat bine, îl aştept şi în continuare să recidiveze. Nu am nimic cu nimeni”, a punctat Sorin Cârţu, la conferinţa de presă organizată ieri seară.

Antrenorul echipei clujene a specificat că nu are vreo reticenţă nici faţă de jucătorii italieni şi că atunci când a fost cazul i-a introdus.

Fotbalistul tranfserat de la FC Porto Tomas Costa a jucat titular în meciul CFR Cluj – Unirea Urziceni, disputat ieri seară şi câştigat de clujeni cu 3.0.
Comenteaza