Cârţu: Oţelul are şase victorii consecutive, asta nu poate fi ceva întâmplător

Cârţu: Oţelul are şase victorii consecutive, asta nu poate fi ceva întâmplător
Începutul de campionat foarte bun al Oţelului Galaţi a fost remarcat şi de antrenorul CFR-ului, Sorin Cârţu (foto), care a subliniat că echipa gălăţeană vine după 6 ivictorii consecutivem lucru ce nu poate fi ceva întâmplător.
„Campionatul este o competiţie de anuranţă, dar până acum (Oţelul Galaţi, n.red.) au făcut-o super. Sunt pe locul 1, sunt şase victorii consecutive, asta nu poate să fie ceva întâmplător. Muncesc mult, sunt diciplinaţi tactic. Este şi o atmosferă foarte propice pentru a munci. Am lucrat acolo un an şi a fost cel mai frumos an al meu din cariera de antrenor de 20 de ani şi ceva”, a precizat Sorin Cârţu, după partida din Cupa României, dintre CFR Cluj şi FCM Târgu-Mureş, în contextul în care echipa clujeană va juca mâine în campionat cu Oţelul Galaţi.

Tehnicianul CFR-ului a mai remarcat faptul că zona din care provine echipa gălăţeană oferă mulţi fotbalişti, care ajung în Divizia A şi că totodată dispune de oameni care se pricep la fotbal, fără însă a dori să epateze.

CFR Cluj va juca mâine în deplasare cu Oţelul Galaţi, de la ora 15.

Comenteaza