Casă închisă la Polivalentă: clujenii se înghesuie la meciurile Simonei Halep

Casă închisă la Polivalentă: clujenii se înghesuie la meciurile Simonei Halep
Toate biletele la partide de tenis din Cupa Federaţiei dintre România şi Cehia s-au epuizat.

Biletele pentru meciurile de Fed Cup din 6 şi 7 februarie au fost epuizate, potrivit stiridesport.ro. Sala Polivalentă din Cluj va fi plină la partida dintre echipele feminine de tenis ale României şi Cehiei. Fanii care şi-au cumpărat un loc au însă emoţii, după ce Simona Halep s-a retras de la turneul de la Brisbane, acuzând o accidentare mai veche.

Fanii se tem acum că Simona ar putea să lipsească şi la partida de la Cluj, deşi în urmă cu o lună anunţa că va juca în Ardeal: "Vom vedea ce facem cu Cehia, acolo, la Cluj. Eu îmi doresc să câştigăm. Ar fi o victorie foarte frumoasă atât pentru noi cât şi pentru ţară. Sper să aduc ambele puncte României şi să ne calificăm", spunea atunci Halep.Pentru meciurile de FedCup, preţurile biletelor au variat între 50 de lei/zi (pentru preșcolari, elevi, studenți și pensionari) la 90 de lei/zi.

Întâlnirea dintre România şi Cehia va avea loc în zilele 6 şi 7 februarie 2016. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat).

În sistemul actual de joc, echipa de Fed Cup a României participă pentru prima dată în Grupa Mondială principală, iar adversara sa din primul tur este chiar campioana ultimelor ediții.

 

 

Etichete
Comenteaza