Casele de pariuri o dau câştigătoare pe CFR Cluj, dar Șumudică e îngrijorat înaintea duelului din Gibraltar

Casele de pariuri o dau câştigătoare pe CFR Cluj, dar Șumudică e îngrijorat înaintea duelului din Gibraltar
| Foto: YouTube @CFR 1907 Official

CFR Cluj va înfrunta formația Lincoln Red Imps, din Gibraltar, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Partida tur este programată marți, de la ora 19:00. Meciul se joacă pe sintetic, iar Şumudică il consideră un dezavantaj pentru campionii de la Cluj. 

Conform 101greatgoals.com scorul între Lincoln Red Imps şi CFR Cluj va fi 0 - 2. "Clujul, care are mult mai mult pedigree european, ar trebui să câștige împotriva adversarilor lor. Lincoln, fără îndoială, va lupta, dar calitatea echipei în deplasare este probabil să se arate", scrie site-ul sportiv care oferă informații despre meciul Lincoln Red Imps vs. CFR Cluj în turul secund al manşei de calificare din UEFA Champions League de marți, 20 iulie 2021.

CFR Cluj vine după dubla dramatică cu Borac Banja Luka, după care ardelenii au obținut calificarea în urma scorului de 4-3, la general. De partea cealaltă, Lincoln a obținut un succes categoric în turul 1 preliminar UCL, împotriva formației Fola, din Luxemburg, scor 7-2, la general.

Echipa din Gruia a ajuns în Gibraltar, iar Marius Șumudică a prefațat partida cu Lincoln Red Imps și s-a arătat îngrijorat de suprafața de joc, una sintetică, dar și de anumiți jucători ai adversarilor. "Va fi un joc dificil din cauza condițiilor de aici. Au un avantaj moral, ultimul joc de acasă l-au câștigat cu 5-0 în această competiție, dar suntem pregătiți. Indiferent de suprafața pe care jucăm, valoarea trebuie să-și spună cuvântul și aș prefera să rezolvăm calificarea din meciul tur, după care să ne concentrăm pe retur și pe ceea ce avem de făcut în campionat.

Au câțiva jucători, i-am urmărit foarte bine. Au câțiva jucători de calitate, care au jucat în liga a doua și a treia din Spania. Sunt jucători cu calitate, care îți pot pune probleme dacă nu iei jocul în serios. Sper să fim concentrați, încerc să le transmit jucătorilor motivația mea pentru a nu avea surprize.

Terenul sintetic oprește viteza de joc, trebuie să fim foarte atenți. Mingea nu sare foarte mult, se oprește. Sunt alte condiții față de un teren normal de iarbă. E clar că ei au avantajul acestui teren, având în vedere că aici își joacă toate meciurile din campionat, dar fotbalul e fotbal. Și dacă joc pe nisip, tartan sau ciment, din punct de vedere al valorii nu cred că se pune problema și va trebui să plecăm cu un rezultat pozitiv, care să ne dea liniște la meciul retur", a spus Șumudică, citat de digisport

Partida retur dintre CFR și Lincoln este programată pe 28 iulie, la Cluj-Napoca. În cazul în care va trece de formația din Gibraltar, campioana României se va duela în turul 3 cu învingătoarea din duelul Slovan Bratislava (Slovacia) - Young Boys (Elveția).

Comenteaza