Câștigătoarea Transylvania Open, Anett Kontaveit, a pierdut finala Turneului Campioanelor

Câștigătoarea Transylvania Open, Anett Kontaveit, a pierdut finala Turneului Campioanelor
| Foto: wtatennis.com

Jucătoarea din Estonia care a obținut trofeul la Cluj-Napoca a fost învinsă în ultimul act al WTA Finals de Garbine Muguruza.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

După o serie bună de rezultate și două competiții, printre care și Transylvania Open, câștigate în toamna acestui an, Anett Kontaveit a pierdut finala Turneului Campioanelor. La fel ca și în grupele WTA Finals, jucătoarea din Estonia a fost învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-3, 7-5, într-o oră și 39 de minute.

“În acest moment mă simt extrem de fericită şi uşurată, pentru că este un turneu la care am avut probleme la început, iar apoi am reuşit să joc bine. Înseamnă mult pentru mine, să câştig un turneu atât de mare în America Latină. Este pur şi simplu perfect.

Sunt fericită că mi-am demonstrat mie însămi din nou că pot fi cea mai bună, că pot fi ‘maestra’, cum spunem noi în spaniolă. Este o recompensă pentru un an atât de lung.

Eu şi echipa mea am muncit mult. Acest trofeu, acum, aici, aici este cel mai frumos sentiment. Nici măcar clasamentul. Doar pur şi simplu să îl ating şi să îl duc acasă. Este un fel de a spus: Am reuşit”, a declarat jucătoarea din Spania la finalul partidei.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza