Cătălin Itu, în culmea fericirii după golul cu Viitorul: “Mi-am propus să înscriu încă de la începutul sezonului, a fost o încărcătură mare pentru mine”

Cătălin Itu, în culmea fericirii după golul cu Viitorul: “Mi-am propus să înscriu încă de la începutul sezonului, a fost o încărcătură mare pentru mine”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tânărul mijlocaș al campioanei a reușit să înscrie împotriva contănțenilor, în prima repriză a jocului câștigat de “feroviari”, scor 2-1.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Revenit printre titular, după două etape în care nu a făcut parte din lot, Cătălin Itu a răsplătit încrederea lui Edi Iordănescu. Mijlocașul de 21 de ani a reușit să deschidă scorul în partida cu Viitorul, câștigată de formația sa, 2-1. Tânărul fotbalist s-a declarat încântat la finalul jocului și speră ca “feroviarii” să revină cât mai repede pe primul loc în Liga 1.

”Sunt foarte fericit că am reușit să marchez, mă bucur și pentru Ovi și pentru colegii mei pentru că am făcut acest pas înainte. Fiecare jucător greșește, se mai întâmplă, Cristi muncește bine și va fi bine în continuare.

Mi-am propus să înscriu încă de la începutul sezonului, sunt fericit că am marcat, a fost o încărcătură mare pentru mine. Noi suntem interesați să muncim cât mai mult, să adunăm puncte și să trecem din nou pe locul 1, unde am fost în ultimele trei sezoane. Echipa noastră are multe calități și multă experiență”, a declarat Cătălin Itu la finalul partidei cu Viitorul.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza