Câți bani a încasat CFR Cluj pentru participarea în cupele europene. Formația din Gruia, printre primele 100 de pe continent

Câți bani a încasat CFR Cluj pentru participarea în cupele europene. Formația din Gruia, printre primele 100 de pe continent
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana României a încasat o sumă importantă pentru participarea în Liga Campionilor și Europa League în actuala stagiune.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

La fel ca și în sezonul precedent, CFR Cluj a fost eliminată din preliminariile celei mai importante competiții continentale, însă a ajuns în grupele Europa League. Deși nu au mai reușit calificarea în primăvara europeană, “feroviarii” au încasat o sumă importantă de la UEFA, notează Prosport.

Trupa din Gruia a încasat cei mai mulți bani dintre formațiile românești, 6,3 milioane de euro. Prin comparație, FCSB a încasat 780.000 de euro, FC Botoșani, 500.000 de euro, iar CS U Craiova, 240.000 de euro.

Campioana României este clasată pe locul 62 în ierarhia europeană, în timp ce FCSB ocupă locul 122, FC Botoșani - 151, iar CS U Craiova - 240.

Pe primul loc în acest clasament se află Bayern Munchen, cu 73,4 milioane de euro încasate, germanii fiind urmați de FC Barcelona, cu 71,4 milioane, și Real Madrid, cu 69,2 milioane.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza