Câți bani au încasat Karolina Pliskova și Ana Bogdan, finalistele de la Transylvania Open 2024

Câți bani au încasat Karolina Pliskova și Ana Bogdan, finalistele de la Transylvania Open 2024
| Foto: https://www.facebook.com/TransylvaniaOpen/

Ana Bogdan a fost învinsă de Karolina Pliskova în finala Transylvania Open 2024, dar ambele s-au ales cu sume considerabile după turneul de la Cluj-Napoca. 

Declarat doi ani la rând cel mai bun turneu WTA 250 de către jucătoarele din circuit, Transylvania Open a avut loc în perioada 3-11 februarie, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Finala Transylvania Open 2024 de la BT Arena, dintre Ana Bogdan - Karolina Pliskova s-a încheiat 4-6, 3-6. Miza ultimului act competițional de la Cluj-Napoca a fost de $15,240. Aceasta a fost diferența dintre premiul oferit finalistei învinse, $20,830 și campioanei Transylvania Open 2024, care a încasat $36,250, a transmis sport.ro.  

Ana Bogdan, finalista din România a avut un tablou mai dur, jucând 6 ore și 18 minute doar în rundele sferturilor și semifinalelor, împotriva Arantxei Rus și a compatrioatei Jaqueline Cristian.

Karolina Pliskova, sportiva din Cehia a mărșăluit până în finală fără să scape vreun set, în ciuda faptului că a fost testată serios în runda inaugurală, de Sinja Kraus, o jucătoare cu stil de joc similar, venită din calificări, a amai transmis sursa citată.  

Comenteaza