Ce a declarat Mutu după debutul la CFR Cluj / Nu a mers să salute galeria

Ce a declarat Mutu după debutul la CFR Cluj / Nu a mers să salute galeria
| Foto: @Raed Krishan, fotoreporter GSP

"Briliantul" a avut primul meci ca antrenor la CFR chiar în Gruia. Ardelenii au câştigat partida cu FC Voluntari, scor 4-1. 

După debutul cu o victorie pe banca CFR-ului, Mutu a plecat direct la vestiare. Acesta nu a rămas să să îi salute pe cei 2500 de suporteri care au îndurat gerul de pe stadion şi a plecat spre vestiar, potrivit gsp.ro.

Totuşi, Mutu a declarat că ţinteşte titlul şi l-a lăudat cu generozitate pe Deac, cel care a revenit ca titular după două luni și a fost căpitan. Ciprian Deac a dat 3 pase de gol și a ajuns la 90 de assist-uri în cele 17 sezoane în care a jucat în Liga 1.

"Știm ce fel de jucător este Deac, cel mai emblematic de la CFR, avem nevoie de unul care ține steagul în teren. Pentru mine, nu doar că am fost colegi la națională, dar și când am jucat contra lui știam ce jucător este. 

Mă bucur pentru Cipri, a dat 3 assist-uri, e o reconfirmare a valorii pe care o are. Un plus pentru noi", a declarat Adi Mutu, care i-a oferit lui Deac bandelora de căpitan. 

Mai avem de lucrat, dar după victorie se lucrează cu alt moral. Ne gândim la titlu, mai sunt șanse matematice, chiar dacă FCSB are 11 puncte. 

Nu mi s-a impus ca obiectiv, dar la CFR Cluj e presiune, se dorește mereu performanță. Nu e ușor, FCSB are multe puncte în față, dar să ne gândim la noi, nu la ei!”, a declarat Mutu, la Orange Sport, citat de gsp.ro.  

Comenteaza