Ce a declarat Dan Nistor după penalty-ul ratat în partida ”U” Cluj - FCSB

Ce a declarat Dan Nistor după penalty-ul ratat în partida ”U” Cluj - FCSB
| Foto: gsp.ro

Universitatea Cluj este neînvinsă de liderul campionatului. După remiza de la București din tur, returul de pe Cluj Arena îi poziționează pe jucătorii lui Sabău drept egalii liderului FCSB în teren.  

Duelul dintre ”U” Cluj și FCSB s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, scor 0-0, în cadrul etapei a 26-a a SuperLigii, aducând ambelor echipe câte un punct în clasament. 

”Dinozaurul” Universității Cluj, Dan Nistor, a ratat o lovitură de la 11 metri în prima repriză a meciului cu FCSB. La finalul duelului cu liderul  campionatului, Nistor a fost extrem de supărat, dar a declarat că "U" Cluj are totuşi şanse la calificarea în play-off. 

”Am bătut prost (n.r. la penlaty). Îmi pare rău că am ratat. Asta este viața. Alte dăți am dat și am luat gol. Mi-aș fi dorit să înscriu la acea fază.

Nu am reușit, dar până la urmă e bun și acest punct. Acasă nu prea reușim să câștigăm. Cred eu că a fost un joc de luptă, de uzură. Nu au fost mari oocazii. E un rezultat echitabil.

Suntem supărați, mai ales eu. Probabil că în seara asta nu o să dorm. Nu au existat certuri în vestiar. Mister ne mai ceartă la interviuri, dar e normal.

Avem șanse (n.r. la calificarea în play-off), mai sunt patru meciuri foarte grele. Obiectivele noastre sunt locurile 7-9”, a declarat Dan Nistor, la flash-interviu de la finalul partidei de pe Cluj Arena, potrivit Digisport

Comenteaza